Pages

Kenangan Terindah Tahun 2012....

Alhamdulillah.....sampai ke hari terakhir tahun 2012....setelah lama tidak menulis di blog...hari ni rasa terpanggil untuk merekodkan kenagan2 terindah sepanjang tahun 2012......selama 12 bulan....mayb x banyak yang boleh diingatkan...tapi akan cuba diimbas kembali satu persatu....ni nak kena buka balik kelender dari bulan januari.....hihihihi...

Awal bulan Februari,...we change aur Car...form MyV to Pesona...sebab...hanya nak kan bonet yang lebih besar...selalu kalau letak stroller haikal je dah penuh.....and we plan to use gas...langkah berjimat cermat tu.

Hubby terpaksa operate kaki (lutut) sebab ada something t'sekat di lutut yg menyebabkan kaki x boleh nak lurus....masa ni dia susah sangat nak decide nak buat ke x operation tu...sebab dia takut nanti nak pindah rumah macam mana. masa tu kami tengah tunggu kunci. Tapi alhamdulillah, dia buat juga operation tu @ HKL.....ni lah 1st time aku rasa kena survise sendiri...mana x nya,selama ni banyak hubby yang buat. And this is the 1st time aku memberanikan diri drive kete sorang2 sampai KL...selama ni rumah ke offc je....bayangkan lah.....dah la baru tukar kete..
 
Lepas tu....Mac (30 Mac 2012), we manage to get our dream house.....dream la sangat kan....actually, selalu bermimpi nak beli rumah ada tanah...alhamdulillah tahun 2012 telah tercapai walaupun agak jauh sedikit........

The best thing in my live, someware around julai 2012......i'm pregnant for the 2nd baby.......Kegembiraan yang tak dapat dibayangkan.....berita yang ditunggu2.....dan yang tidak disangka-sangka......and now he/his is 31 week.....x sabar menanti tahun 2013.....by due will be 7 march 2013....

Ogos 2012....aku dapat 2 family member yang baru.....macam tak percaya....my bro and sis in law kawin pada hari yang sama.....hebat x....so, apa lagi...hubby balik umah mak dia (kg baru) manakala aku kt umah mak aku (sg penchala)....dan haikal...for sure la ngan ibu dia kan.....nak bg ayah dia..jawabnya ayah dia x boleh nak buat kerja.

Dan apa pulak perkembangan haikal ye....tahun 2012....haikal start mula petah b'kata2....semakin sihat, but masa chekup 2tahun pada Nov 2012, berat je x berapa nak cantik sebab ada turun sikit....mungkin around that age, haikal semakin lasak dan kurang nak makan....tapi tidak la sampai ke tahap yang merisaukan....

Banyak lagi kenang 2012...but, cukup la tu kan.....actually klw nak tulis...panjang b'jela plak entry ni kang...

Semoga tahun 2013 terus memberikan kebahagian kepada kami sekeluarga dan juga semua umat manusia dia dunia ini.AMIN...

SELAMAT TAHUN BARU 2013.....